Skip to main content
Agriculture and rural development

Loukoumi Geroskipou SMM ‑macaronit

Reseptissä Loukoumi Geroskipout yhdistetään macaron-leivoksiin. Herkulliset suupalat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

Valmistus

Ainekset

  • 28 kpl Loukoumi Geroskipou SMM ‑loukoumeja

  • 25 g mantelijauhoa

  • 175 g tomusokeria

  • ripaus punaista elintarvikeväriä

  • 90 g munanvalkuaisia

  • 75 g kidesokeria

Vaiheet

1. Macaronit on helpointa valmistaa monitoimikoneella. Lisää mantelijauho, tomusokeri ja elintarvikeväri monitoimikoneeseen ja sekoita hyvin.

2. Vatkaa munanvalkuaiset ja kidesokeri vatkaimella keskisuurella tai suurella nopeudella, kunnes seos on jämäkkää. Kääntele manteliseos munanvalkuaisten sekaan, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin. Taikinan pitäisi olla koostumukseltaan laavamaista.

3. Kaada taikina pursotinpussiin ja pursota halkaisijaltaan noin 3 cm:n kokoisia ympyröitä pellillä olevalle silikonialustalle.

4. Kopauta peltiä kaksi kertaa pöytää vasten, jotta ilmakuplat lähtevät taikinasta, ja siirrä sivuun 30 minuutiksi. Paista 140 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 19 minuuttia.

5. Leikkaa loukoumeista halkaisijaltaan 4 cm:n kokoisia ympyröitä ja paina ne kahden macaronin puolikkaan väliin. Reseptistä tulee noin 28 macaronia.

6. Loukoumi Geroskipou SMM ‑macaronit ovat nyt valmiita nautittaviksi!

Miksi Loukoumi Geroskipou SMM on niin hyvää

Makeat, hyytelömäiset Loukoumi Geroskipou SMM ‑makeiset valmistetaan Kyproksen lounaisrannikolla. Ne leikataan kuution muotoisiksi suupaloiksi ja kuorrutetaan tomusokerilla tai kookoshiutaleilla. Makuvaihtoehtoja on useita.

Loukoumi Geroskipout tuntuvat kiinteiltä, mutta niiden pehmeä makeus paljastuu suussa.

Vaikka loukoumeja viedään eri puolille maailmaa, matkailijat läheltä ja kaukaa saapuvat Geroskipoun kylään maistelemaan näitä pieniä herkkupaloja.

Loukoumi Geroskipou SMM macaronit