Skip to main content
Agriculture and rural development

Macarons Loukoumi Geroskipou IGP

Rețeta combină Loukoumi Geroskipou IGP cu macarons pentru a crea niște delicatese micuțe, perfecte pentru orice ocazie.

Modul de preparare

Ingrediente

  • 28 buc. Loukoumi Geroskipou IGP

  • 25 g migdale măcinate

  • 175 g zahăr pudră

  • un vârf de linguriță de colorant alimentar pudră roșu

  • 90 g albuș de ou

  • 75 g zahăr granulat

Instrucțiuni

1. Pentru prepararea macarons, este ideal un robot de bucătărie. Puneți migdalele măcinate, zahărul pudră și colorantul alimentar în robotul de bucătărie și amestecați bine.

2. Bateți albușurile cu zahărul granulat cu un mixer la viteză medie - mare până obțineți o consistență fermă. Încorporați ușor amestecul de migdale în albuș, până la omogenizare. Compoziția trebuie să aibă consistența pentru chec.

3. Umpleți o pungă de patiserie cu compoziția și formați cercuri cu diametrul de 3 cm pe o foaie de silicon sau o tavă de copt.

4. Loviți tava de copt de două ori de o suprafață plană pentru a elimina bulele de aer din compoziție și lăsați să stea timp de 30 de minute. Coaceți 19 minute în cuptorul preîncălzit la 140 °C.

5. Tăiați cercuri de Loukoumi cu diametrul de 4 cm și presați-le între cele două jumătăți de macarons. Din această rețetă se obțin aproximativ 28 de macarons.

6. Poftă bună la macarons Loukoumi Geroskipou IGP!

De ce ne place Loukoumi Geroskipou IGP

Produs pe țărmul de sud-vest al Ciprului, Loukoumi Geroskipou IGP este un produs de cofetărie gelatinos cu gust dulce. Disponibil într-o varietate de arome, produsul este tăiat în bucăți mici dreptunghiulare și pudrat cu zahăr sau fulgi de cocos.

Ferm la atingere, Loukoumi Geroskipou IGP are o aromă dulce, ce se face simțită când ajunge pe limbă.

Deși loukoumi este distribuit în întreaga lume, vizitatorii de pretutindeni încă se înghesuie în oraș pentru a gusta micile delicii din Geroskipou.

Macarons Loukoumi Geroskipou IGP