Siirry pääsisältöön
Agriculture and rural development

Tutkimus ja innovointi

Tutkimus ja innovointi ovat keskeisiä apuvälineitä, kun EU pyrkii vastaamaan haasteisiin ja saavuttamaan poliittiset tavoitteensa.

EU:n maatalousalan tutkimusta ja innovointia ohjaa pitkän aikavälin strategia, jonka keskiössä ovat maan arvon lisääminen kestävän alkutuotannon avulla ja maaseudun innovaatioiden edistäminen. Sillä on tärkeä rooli myös ilmastonmuutoksen, ympäristön turmeltumisen ja luontokadon torjunnassa.

Horisontti Eurooppa -puiteohjelma tehostaa EU:n tutkimuksen ja innovoinnin vaikutuksia, tukee EU:n politiikkatoimia ja hakee ratkaisuja globaaleihin haasteisiin.

Horisontti Eurooppa -ohjelman hankekokonaisuudet (’missiot’) tukevat EU:n ympäristö-, terveys-, osallistamis- ja kestävyystavoitteita.

EU:n digitaalisen vuosikymmenen tavoitteena on antaa ihmisille ja yrityksille mahdollisuudet toimia ihmiskeskeisessä, kestävässä ja vauraassa digitaalisessa ympäristössä.

  • News article

Are you interested in becoming a Friend of the Mission Soil? Sign the newly launched Mission Soil Manifesto and be part of the soil advocate community!