Direct la conținutul principal
Agriculture and rural development

Cercetarea și inovarea

UE are nevoie de cercetare și inovare pentru a putea să facă față provocărilor cu care se confruntă și să-și îndeplinească în același timp obiectivele.

În domeniul agriculturii, cercetarea și inovarea sunt ghidate în UE de o abordare strategică pe termen lung, axată pe crearea de valoare din terenuri cu ajutorul unei producții primare durabile și pe încurajarea inovării rurale. Domeniul este vital în combaterea schimbărilor climatice, a degradării mediului, a pierderii biodiversității și nu numai.

Programul Orizont Europa consolidează impactul cercetării și inovării din UE. El sprijină și aplică politicile UE și eforturile de soluționare a provocărilor globale.

Misiunile UE vor sprijini transformarea Europei într-un continent mai verde, mai sănătos, mai incluziv și mai rezilient.

„Deceniul digital” al UE le va oferi cetățenilor și întreprinderilor mijloacele de a-și crea un viitor digital durabil și prosper, axat pe factorul uman.

  • News article

Are you interested in becoming a Friend of the Mission Soil? Sign the newly launched Mission Soil Manifesto and be part of the soil advocate community!